Vols ser pilot d'Air Catalonia?
Vols ser pilot virtual de la companyia? Informa't aquí dels requisits necessaris per a formar-ne part.

Necessites més informació? Envia'ns un  i ens posarem en contacte amb tu.


Està passant

Requisits

Per pertànyer a l'Aeroclub s'ha d'haver assolit el rang de Senior First Officer, o el que és el mateix, 30 hores de vol amb Air Catalonia.

Cal dominar un o més dels següents models:

  • Cessna 152 (Carenado)
  • Cessna 172 (A2A)

Normativa
La normativa que tots els pilots de l'Aeroclub Air Catalonia han de seguir obligatòriament és la següent:

FLOTA

No es proporcionarà en cap moment els models de la flota, que els pilots han d'haver adquirit prèviament per compte propi. Només es proporcionaran les textures de cada avió que el pilot estigui capacitat per volar.

 
ACTIVITAT

Per cada rotació (anada i tornada) que es vulgui fer lliurement amb l'Aeroclub, serà necessari haver completat prèviament 3 rotacions a Air Catalonia. Les rotacions amb l'aerolínia es poden acumular durant un temps indefinit, i es comptaran a partir de l'1 de gener del 2014. L'incompliment d'aquest punt suposarà la inhabilitació temporal en C152 i C172.

L'avió sempre s'ha de tornar al hub, i el vol de retorn no podrà tardar més de 3 dies després del d'anada. De no ser així, l'avió serà transferit al hub i el pilot rebrà un avís. En cas de no poder complir aquest punt per causes personals, s'ha de notificar a la direcció de la companyia.

Per participar en les activitats oficials organitzades per la direcció de l'Aeroclub (rallies, sortides en grup, etc) només serà necessari pertànyer a l'Aeroclub, i no es comptaran les rotacions realitzades prèviament amb Air Catalonia.

Els codis de vol de l'Aeroclub a IVAO seran el registre de l'aeronau seleccionada, i als remarks del pla de vol s'hi ha d'informar OPR/AEROCLUB AIR CATALONIA.

 
CANALS PER ON VOLAR

Es pot volar online (IVAO) i offline. La companyia no ofereix distinció en aquest aspecte i els pilots poden triar com volen desenvolupar les seves activitats.

Volar a IVAO requereix un mínim d'experiència en fraseologia i procediments aeronàutics. Si sou novells, IVAO ofereix bons manuals i cursos, a més de disposar del dia del novell. Per a més informació, dirigiu-vos a IVAO.

No es permetrà cap mena d'incident amb altres membres d'IVAO. Qualsevol problema suposarà la baixa immediata del pilot a l'Aeroclub i Air Catalonia.

 
REGISTRE DELS VOLS

Tota la gestió de l'aerolínia es fa a través de FSAirlines. FSAirlines és un gestor d'aerolínies virtuals molt complet que permet als pilots registrar els vols mitjançant un tracker. Aquest programa té en compte diferents variables del vol, en funció de les quals puntua el vol realitzat, i registra l'estat de l'avió. Accions com excedir la velocitat màxima permesa o fer un aterratge dur, penalitzaran la nota del pilot i l'estat de l'avió respectivament.

És obligatori, doncs, estar registrat a FSAirlines, i ser membre d'Air Catalonia.

Només es comptaran els vols degudament completats i registrats.

En cas de produir-se un incident durant el vol que afecti l'avíó, caldrà notificar-ho a la direcció de la companyia.

Si hi ha algun error en el registre del vol, s'ha de notificar a FSAirlines a través del formulari corresponent, i a la direcció de la companyia.

 
 

L'incompliment d'un o més punts de la normativa pot suposar la baixa del pilot.

 
Air Catalonia © 2014 - 2015